Beauty2Nature Blog

 

We zijn weer gesloten door een lockdown en gaan daarmee op naar het jaar 2021. Het jaar waarin Beauty2Nature maar liefst 15 jaar bestaat. Laten we hopen dat we dit kunnen gaan vieren samen en dat Corona verleden tijd gaat worden.

Tijdens deze 2e lockdown zullen er diverse acties zijn zoals bijvoorbeeld thuisbehandelingen, producten met extra korting of gratis product en ook een online behandeling die je thuis onder online begeleiding zelf uitvoert, is mogelijk.

Er zijn een paar leuke acties gaande op dit moment:

Nieuw Annemarie Borlind Aloe Vera Shake Nu €22,50

Annemarie Borlind Winterbehandeling met gratis startpakket * t.w.v. €29,95 start met een heerlijke Rugmassage gevolgd door een zeer uitgebreide gezichtsbehandeling die bestaat uit reiniging van de huid, fruizuurpeeling, onzuiverheden verwijderen, gezicht-, hals- en decoletemassage, vliesmasker insluizen met Meso, dagverzorging, Advies voor thuis. Heerlijke K-slim chocolademelk!

*=zo lang de voorraad strekt!

Bij aanschaf van 2 Annemarie Borlind producten of meer ontvangt u een travel package van Annemarie Borlind cadeau.

Bij aanschaf van 2 Skeyndor producten ontvangt u een gratis Skeyndor mascara t.w.v. €18,90

Ampullenkuur van Skeyndor 10% korting of bij aanschaf van 2 kuren gratis Mascara!

Permanent Make-Up Nu oplopend tot €50,= korting bij wenkbrauwen en combi eyeliner boven met onder. Vaste klanten van Beauty2Nature worden echter extra bevoordeeld. Zij ontvangen namelijk maar liefst €75,= korting in januari en februari.  Alle andere mogelijkheden ontvangt u gegarandeerd 10% 

Acnebehandeling vanaf €75,= 

Alle Power Skeyndor en Derma Peel pro behandeling: 6 boeken 1 gratis behandeling

 27 januari 2021 a.s. is het weer Cosmetique Totale dag bij Beauty2Nature Instituutontharen-voor-donkere-huid

Tijdens deze dag komt onze HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeute weer naar ons bedrijf om o.a. alle laserbehandelingen te verzorgen. Ook de Medische Zomerpeel behoort tot de mogelijkheden.

Schimmelnagels /Kalknagels laten behandelen met de laser is een hele goede en snelle manier om van dit vervelende probleem af te komen.

Gratis consult boeken? Neem dan nu Contact met ons op!

Indien wij niet direct de telefoon op kunnen nemen, daar wij in behandeling zijn en de rust voor de klant willen garanderen; bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Spreekt u in dat geval dan a.u.b. uw naam en telefoonnummer in.


magazine item 10 jarig bestaanInterview in vakblad De schoonheidsspeciallist ter gelegenheid van 10 jarig bestaan  van Beauty2Nature op 9 december 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in

Aanmelden!