Beauty2Nature Blog

Checkpoint4u.nl | Persoonlijke gezondheidscheck en deskundig preventief onderzoek

Sinds enige tijd komt Checkpoint4you bij Beauty2Nature om Bodyscans uit te voeren. Met deze bodyscan krijgt je een heel duidelijk beeld hoe je lichaam is samengesteld en hoe de organen functioneren maar er is met de bodyscan nog meer mogelijk.http://www.checkpoint4you.nl

Cadeautips:

Cadeautip 1: Permanent Make-Up wenkbrauwen, Eyeliner(s) Cadeaubon. Nu met extra Kortingscadeaubon voor Touch-Up behandeling.

Cadeautip 2: Boek 2 Corrective behandelingen Cadeautip 3:  Cadeaubon verkrijgbaar vanaf €15,=

Acnebehandelingen:

Acnebehandeling vanaf €87,50

Alle Power Skeyndor behandelingen en Derma Peel pro behandeling: 6 boeken 1 gratis behandeling

 15 november is het weer Cosmetique Totale dag bij Beauty2Nature Instituutontharen-voor-donkere-huid

Tijdens deze dag komt onze HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeute Emie weer naar ons bedrijf om o.a. alle laserbehandelingen te verzorgen. Ook de Medische Zomerpeel behoort tot de mogelijkheden.

Schimmelnagels /Kalknagels laten behandelen met de laser is een hele goede en snelle manier om van dit vervelende probleem af te komen.

Gratis consult boeken? Neem dan nu Contact met ons op!

Indien wij niet direct de telefoon op kunnen nemen, daar wij in behandeling zijn en de rust voor de klant willen garanderen; bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Spreekt u in dat geval dan a.u.b. uw naam en telefoonnummer in.


magazine item 10 jarig bestaanInterview in vakblad De schoonheidsspeciallist ter gelegenheid van 10 jarig bestaan  van Beauty2Nature op 9 december 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in

 

Aanmelden!