Gewichtsbeheersing 20 Februari K-Slim Avond!

20 februari K-Slim avond!

Meld u nu gratis aan!!

K-Slim Afvallen U kunt dat ook!
K-SLIM zorgt ervoor dat uzelf en uw huid in vorm komt.
Het succes met K-SLIM heeft u zelf in handen maar, uiteraard helpen wij u uw doel te behalen. Iedereen die gezond is, kan met K-SLIM afvallen: jong, oud, man, vrouw. Sporten is niet noodzakelijk, maar zeker aan te bevelen, want het is goed voor de totale gezondheid. Het enige wat u nodig hebt is 100% motivatie. Met 99% gaat het niet lukken. Het is een kwestie van de knop omzetten en er helemaal voor gaan.

Wanneer u uw doel heeft bereikt, kunt u zeggen dat dit heerlijk aanvoelt! Er zijn 2 mogelijkheden om te starten.

Weten hoe? Boek dan nu een gratis intake via Contact
 5 tot 10 kilo afvallen in slechts 21 dagen. Het is mogelijk!
Met K-slim bent u ook in staat om flink wat kilo’s af te vallen op een 100% gezonde manier. Het is bekend dat overgewicht slecht is voor het lichaam. Lekker eten doen we natuurlijk allemaal maar dat betekent niet dat dit ook altijd even gezond is. Veel producten zijn tegenwoordig bewerkt om langer houdbaar te blijven en lekkerder te smaken, hierdoor zit er nauwelijks nog voedingsvezel in het eten. Onze voeding mag dan veranderen maar het menselijk lichaam is nog altijd hetzelfde gebleven. Door het slechte eten wordt het lichaam opnieuw geprogrammeerd om zich aan te passen aan de leefsituatie. We gaan meer suiker eten en worden daar ook verslaafd aan.
kslim-21-dgnDe K-bio kuur herstelt de fouten in het lichaam
De K-bio kuur is een gezond samengesteld dieet die ervoor zorgt dat uw lichaam zich weer aanpast aan een stabiele situatie. Door de K-bio kuur gaat uw lichaam de suikerverbranding omzetten in vetverbranding. Niet alleen is dit erg gezond, u valt er ook nog van af! Door het dieet neemt uw suikerverslaving af en zult u na de kuur geen last hebben van het zogeheten jojo effect, zoals u ziet bij een crashdieet.
Waarom zou u de K-bio kuur bestellen?
De K-bio kuur zorgt er niet alleen voor dat u snel en gezond afvalt maar u krijgt er ook nieuwe energie van. Dit is belangrijk voor het behalen van uw streefgewicht. Om af te vallen moet u doorzetten, een goed moreel is hierbij noodzakelijk. Dat is precies wat de K-bio kuur voor u kan doen! Na 21 dagen zult u versteld staan van het gewicht dat u bereikt heeft.
Wat moet ik doen na het afvallen?
Als u tevreden bent over uw gewicht dan hoeft u niets meer te doen. Uw eetpatroon is door de K-bio kuur aangepast waardoor u op hetzelfde gewicht blijft zitten bij het aanhouden kslim-groentevan uw gezonde eetpatroon. Mocht u toch nog meer af willen vallen dan raden wij u aan om gebruik te maken van. Heeft u nog vragen of wilt u liever afvallen onder, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.
Afvallen, u lukt dat ook!

K-slim is een unieke methode waarmee u afvalt, heel belangrijk, op gewicht blijft.
Zonder hongergevoel en zonder huidoverschot. K-slim leert u ‘ de kunst van het nieuwe tafelen ‘.

Jojo-effect
Tien kilo afvallen, elf kilo aankomen. Iedereen die een dieet volgt is bekend met het gemene jojo-effect. Doorbreek de vicieuze cirkel en stop met al die uithongerende diëten. Door gebruik van K-slim en bijpassende eetpatroon, bereikt u op een snelle en gezonde manier uw ideale gewicht.

Eiwitrijk
K-slim is géén dieet maar een voeding corrigerende methode. Volledig uit natuurlijke producten samengesteld, zorgt het ervoor dat u voldoende eiwitten, vitaminen en mineralen binnenkrijgt. De eiwitten dwingen het lichaam meteen aan de vetreserves te beginnen.
Normaal eetpatroon
Na een vierdaagse startkuur, waarbij uw vetverbranding opgeschroefd wordt, begint u aan het ‘nieuwe tafelen’. Als ontbijt eet u K-slim met magere yoghurt. De rest van de dag eet u ‘normaal’, mits u de juiste combinaties maakt. Dus ofwel: Koolhydraten met vezels, ofwel: vetten met vezels. Als u start met met K-slim lijkt het ingewikkeld, maar dat is het niet. Een bijgeleverd schema met mogelijke voedselcombinaties, geeft u een handig houvast.

kslim-fruitHet nieuwe tafelen
K-slim rekent af met al die overtollige kilo’s. Daarna blijft u moeiteloos op streefgewicht en zit u heerlijk in uw vel, zowel lichamelijk als geestelijk. Leer met K-slim ‘de kunst van het nieuwe tafelen’. Afvallen u lukt dat ook!

Deze nieuwe manier van tafelen zal u vast aanspreken. Vooral, na de kuur van 4 dagen, de voedselcombinaties, wat een leuke uitdaging is. Daarnaast wordt u door ons persoonlijk begeleid en iedere 1-2 weken wordt er een gratis weeg/controle afspraak gereserveerd voor u.

Bij ons in het instituut kunt u ook terecht voor folders en het product.

Laat u informeren en maak een gratis afspraak.

Neem voor meer informatie en/of prijzen Contact op per telefoon: 06-27415263

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in

Aanmelden!