Kslim; voor in Gewicht verliezen, Huidverbetering en op Gewicht blijven!

K-SLIM zorgt ervoor dat jezelf qua gewicht, qua lichaamsopbouw en qua huid in vorm en verbetering  komt. K-Slim is dus zeker ook in te zetten als huidverbetering. We hebben zelfs een op maat gemaakt pakket dat je zelf door ons aangeleerd krijgt om dagelijks te doen tijdens de verbeteringsperiode.
Het succes met K-SLIM heb je grotendeels zelf in handen maar, uiteraard helpen wij om je doel te behalen. Iedereen die gezond is, kan met K-SLIM afvallen. Ook diabetici of hartpatiënten kunnen met K-Slim starten. Sporten is niet noodzakelijk, maar zeker aan te bevelen, want het is goed voor de totale gezondheid. Het enige wat je nodig hebt is 100% motivatie. Met 99% gaat het niet lukken. Het is een kwestie van de knop omzetten en er helemaal voor gaan. K-Slim is 100% natuurlijk en lekker maar, absoluut geen maaltijdvervanger. Je leert een nieuwe manier van tafelen aan zonder apart te hoeven koken.

Wanneer jij je doel hebt bereikt, kunt je zeggen dat het heerlijk aanvoelt! Er zijn 2 mogelijkheden om te starten.

Weten hoe? Boek dan nu een gratis intake via Contact
 5 tot 10 kilo afvallen in slechts 21 dagen. Het is mogelijk!
Met K-slim ben je ook in staat om flink wat kilo’s af te vallen op een 100% gezonde manier. Het is bekend dat overgewicht slecht is voor het lichaam. Lekker eten doen we natuurlijk allemaal maar dat betekent niet dat dit ook altijd even gezond is. Veel producten zijn tegenwoordig bewerkt om langer houdbaar te blijven en lekkerder te smaken, hierdoor zit er nauwelijks nog voedingsvezel in het eten. Onze voeding mag dan veranderen maar het menselijk lichaam is nog altijd hetzelfde gebleven. Door het slechte eten wordt het lichaam opnieuw geprogrammeerd om zich aan te passen aan de leefsituatie. We gaan meer suiker eten en worden daar ook verslaafd aan.
kslim-21-dgnDe K-bio kuur herstelt de fouten in het lichaam
De K-bio kuur is een gezond samengesteld dieet die ervoor zorgt dat je lichaam zich weer aanpast aan een stabiele situatie. Door de K-bio kuur gaat je lichaam de suikerverbranding omzetten in vetverbranding. Niet alleen is dit erg gezond, je valt er van af! Door het dieet neemt je suikerverslaving af en zul je na de kuur geen last hebben van het zogeheten jojo effect, zoals je ziet bij een crashdieet.
Waarom zou u de K-bio kuur bestellen?
De K-bio kuur zorgt er niet alleen voor dat je snel en gezond afvalt maar je krijgt er ook nieuwe energie van. Dit is belangrijk voor het behalen van je streefgewicht. Om af te vallen moet je doorzetten, een goed moreel is hierbij noodzakelijk. Dat is precies wat de K-bio kuur voor jou kan doen! Na 21 dagen zul je versteld staan van het gewicht dat je bereikt hebt.
Wat moet ik doen na het afvallen?
Als je tevreden bent over je gewicht dan hoef je niets meer te doen. je eetpatroon is door de K-bio kuur aangepast waardoor je op hetzelfde gewicht blijft zitten bij het aanhouden kslim-groentevan je gezonde eetpatroon. Mocht je toch nog meer af willen vallen dan raden wij je aan om gebruik te maken van  K-Slim shake. Heb je nog vragen of wil je graag een intake? Neem dan contact met ons op want, een ding is zeker:
Afvallen, jouw lukt dat ook!

K-slim is een unieke methode waarmee u afvalt, heel belangrijk, op gewicht blijft.
Zonder hongergevoel en zonder huidoverschot. K-slim leert u ‘ de kunst van het nieuwe tafelen ‘.

Jojo-effect
Tien kilo afvallen, elf kilo aankomen. Iedereen die een dieet volgt is bekend met het gemene jojo-effect. Doorbreek de vicieuze cirkel en stop met al die uithongerende diëten. Door gebruik van K-slim en bijpassende eetpatroon, bereikt u op een snelle en gezonde manier uw ideale gewicht.

Eiwitrijk
K-slim is géén dieet maar een voeding corrigerende methode. Volledig uit natuurlijke producten samengesteld, zorgt het ervoor dat u voldoende eiwitten, vitaminen en mineralen binnenkrijgt. De eiwitten dwingen het lichaam meteen aan de vetreserves te beginnen.
Normaal eetpatroon
Na een vierdaagse startkuur, waarbij uw vetverbranding opgeschroefd wordt, begint u aan het ‘nieuwe tafelen’. Als ontbijt eet u K-slim met magere yoghurt. De rest van de dag eet u ‘normaal’, mits u de juiste combinaties maakt. Dus ofwel: Koolhydraten met vezels, ofwel: vetten met vezels. Als u start met met K-slim lijkt het ingewikkeld, maar dat is het niet. Een bijgeleverd schema met mogelijke voedselcombinaties, geeft u een handig houvast.

kslim-fruitHet nieuwe tafelen
K-slim rekent af met al die overtollige kilo’s. Daarna blijft u moeiteloos op streefgewicht en zit u heerlijk in uw vel, zowel lichamelijk als geestelijk. Leer met K-slim ‘de kunst van het nieuwe tafelen’. Afvallen u lukt dat ook!

Deze nieuwe manier van tafelen zal u vast aanspreken. Vooral, na de kuur van 4 dagen, de voedselcombinaties, wat een leuke uitdaging is. Daarnaast wordt u door ons persoonlijk begeleid en iedere 1-2 weken wordt er een gratis weeg/controle afspraak gereserveerd voor u.

Bij ons in het instituut kunt u ook terecht voor folders en het product.

K-Slim Shake 5 verschillende smaken €37,= p/pot Per 3 potten 10% korting

Laat u informeren en maak een gratis afspraak.

Neem voor meer informatie en/of prijzen Contact op per telefoon: 06-27415263

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in

 

Aanmelden!