Acne

skeyndor 6acne 1

Weer plezierig door het leven!

Acne is niet alleen een puberteitsprobleem. Acne kan op iedere leeftijd voorkomen! Gedurende de puberteit, na een zwangerschap, in de overgang of gewoonweg omdat de huid in een bepaalde levensfase te veel ontstekingen heeft in de huid waar de talgklier zich bevindt, kan acne de kop opsteken. Niemand is daar blij mee. Logisch, want de huid kan vet zijn, glimmend, er kunnen vele kleine dan wel grote puisten ontstaan of zelfs kleine littekens.  Acne is daarom voor velen niet alleen een cosmetisch probleem, maar kan ook psychische klachten veroorzaken en kunnen zelfs het plezier acne-behandeling1-300x200in dagelijkse dingen flink ondermijnen.

Bij Beauty2Nature zijn we gespecialiseerd in het doeltreffend behandelen van acne. We starten met een huidanalyse, advies van eetpatroon omdat de huid niet alleen van buitenaf aangepakt dient te worden maar ook van binnenuit aan dit probleem tegemoet gekomen worden. Op deze manier bereikt men het beste resultaat.

Vervolgens reinigen we de huid en verwijderen we ontstekingen. Uiteraard gaat dit allemaal in overleg en is het noodzakelijk thuis de huid op een bepaalde manier en met speciale producten te verzorgen.

Ook acne littekens kunnen goed aangepakt worden met bijvoorbeeld Fractional Needling, Fruitzuurpeelingen of Laserbehandelingen.ct-medische-laser Onthoud dit; het behandelen van acne kost tijd. Meestal duurt het zeker een maand of drie voordat een bevredigend resultaat is bereikt. Door het drie stappenplan te doorlopen zult u zien dat het beste resultaat bereikt wordt!

Vergoeding door verzekering

De medewerksters van Beauty2Nature zijn geregistreerd en Acne gespecialiseerd.

Dit betekend dat u ,afhankelijk van uw polis, in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken neem dan gerust Contact met ons op

Bij uw eerste behandeling leggen wij u graag de procedure uit.

Dado Sens Acne gezichtsbehandeling (60min.) €60,95
Annemarie Borlind Acne Gezichtsbehandeling (60min.) €60,95
Acne Glycolzuurpeeling (60min.)  €78,=
Kuur Acne Glycolzuurpeeling (6 beh.)  €435,= (Normaal €468)
Skeyndor Dermapeel Pro (60min.) €85,=
Fractional Needling/Microdermabrasie €147,= 1-zone (verslappingen/rimpels/grove huid/littekens/bovenliplijntjes)
Fractional Needling/Microdermabrasie kuur €725,= (Normaal €735,=)(verslappingen/rimpels/grove huid/littekens/bovenliplijntjes)

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in

Aanmelden!