Acne

dermascrub1

Beauty2Nature is Acne Gespecialiseerd en aangesloten bij Anbos, SkinRegister, Vektis etc.

Acne is niet alleen een puberteitsprobleem. Acne kan op iedere leeftijd voorkomen! Gedurende de puberteit, na een zwangerschap, in de overgang. Het kan ook gewoonweg omdat de huid in een bepaalde levensfase te veel ontstekingen heeft in de huid waar de talgklier zich bevindt, kan acne de kop opsteken. Niemand is daar blij mee. Logisch, want de huid kan vet zijn, glimmend, er kunnen vele kleine dan wel grote puisten ontstaan of zelfs kleine littekens.  Acne is daarom voor velen niet alleen een cosmetisch probleem, maar kan ook psychische klachten veroorzaken. Het kan zelfs bij sommige mensen het plezier acne-behandeling1-300x200in dagelijkse bezigheden flink ondermijnen.

Bij Beauty2Nature zijn we gespecialiseerd in het doeltreffend behandelen van acne. We starten met een huidanalyse, advies van eetpatroon en, omdat de huid niet alleen van buitenaf aangepakt dient te worden maar, ook van binnenuit aan dit probleem tegemoet gekomen dient te worden. Op deze manier bereikt men het beste resultaat.

Welke behandeling voor uw acne type geschikt is wordt tijdens de huidanalyse bekeken en duidelijk uitgelegd. Uiteraard gaat dit allemaal in overleg met u en worden alle te nemen stappen doorgenomen met u. Het is noodzakelijk om tijdens ook thuis de huid te verzorgen.

Acne littekens kunnen goed aangepakt worden met Needlingbehandelingen, Fruitzuurpeelingen of Laserbehandelingen.ct-medische-laser Het behandelen van acne kost tijd. Door het drie stappenplan te doorlopen zult u zien dat het beste resultaat bereikt wordt!

Vergoeding door verzekering

De medewerksters van Beauty2Nature zijn Acne geregistreerd en Acne gespecialiseerd.

Dit betekend dat u ,afhankelijk van uw polis, in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken neem dan gerust Contact met ons op

Bij uw eerste behandeling leggen wij u graag de procedure uit.

Dado Sens Purderm Acne gezichtsbehandeling (60min.) €85,=

Annemarie Borlind Acne Gezichtsbehandeling (60min.) €85,=

Acne Glycol30(60min.)  €85,=

Kuur Acne Glycolzuurpeeling (6 beh.)  €500,= 

Skeyndor Dermapeel Pro (75min.) €91.50

Skeyndor CB Acnebehandeling (60min.) €85.=

Microdermabrasie €99,= (Kristallen of Diamantkoppen)

Mechanische peeling behandeling; Intensieve behandeling waarbij de opperhuid verwijderd wordt, waardoor vernieuwing gaat plaats vinden.  Kan ingezet kan worden bij acne, littekens, rokershuiden, grove poriën  

Fractional Needling Vanaf €156,50 p/beh.

Perfect bij Bovenliplijntjes/ Rimpel/ Litteken/ Grove poriën/ Verslappingen behandeling

€156,50 1-zone  €206.50 2 zones   (verslappingen/rimpels/grove huid/littekens/bovenliplijntjes)

Fractional Needling/Microdermabrasie kuur 5 beh. 782,=. Perfect voor het aanpakken van bovenliplijntjes, verslappingen, rimpels, grove huid, littekens.

Laserbehandeling Prijs in overleg na huidanalyse                                          

Zie ook de pagina met Laserbehandelingen in het menu!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken neem dan gerust Contact met ons op

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in

 

Aanmelden!