Permanent Make-up

Heb je vragen over Permanent Make-Up; boek dan nu geheel vrijblijvend een gratis intake. Dit kan ook tijdens een gepland FaceTime moment indien je dat prettiger vind. Ontdek deze mooie en natuurlijk uitziende techniek. Uiteraard zijn wij in bezit van een geldige GGD keuring en zijn we in bezit van diverse diploma’s en Masterdiploma’s!

Boek vandaag nog je gratis intake! Contact

Bij Beauty2Nature houden we van natuurlijke permanente make-up (PMU). Onze mening is dat PMU ondersteunend is en dat het geen avond make-up moet zijn. PMU is niet zomaar een behandeling: het kan er ‘s avonds niet meer af. Waar een goede wenkbrauw een gezicht maakt, kan een slechte wenkbrauw een gezicht breken. Een gesprek voorafgaand van een behandeling is essentieel om te kijken naar de mimiek en de vorm van je gezicht, maar ook om kennis te maken met jou als persoon. Met onze kennis en jouw persoonlijkheid kunnen we samen de juiste keuze  maken voor een resultaat dat bij je past.

Permanent make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren.

Heb je Permanent Make-Up laten zetten bij Beauty2Nature dan nodigen we je ieder jaar uit voor een gratis check up.  Afhankelijk van je huidtype kun je het beste om de 9 tot 14 maanden, een touch up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagd.

Wij zijn gespecialiseerd in Permanent Make-Up, bezitten alle benodigde papieren en worden nog steeds bijgeschoold!

Wil je een verdoving tijdens de behandeling dan kun je *EMLA crème verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van je huisarts. Een tube van 5 ml is voldoende voor 3 behandelingen.

Heb je vragen stel zo ons gerust. Je vind onze Contact gegevens hier.

Wenkbrauwen: elke behandeling 1/3 van de tube..

Lippen: wij adviseren 2 tubes.

Eyeliner: het is verstandig de EMLA crème pas op te brengen in de praktijk (om te voorkomen dat het onderweg in de ogen komt), echter het moet goed vanaf de wimpers worden aangebracht, het mag niet in de ogen komen!
Wenkbrauwen
Wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt bij het aanbrengen  van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van je gezicht. Voor een natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes niet weggehaald.

Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd.
1. Poeder wenkbrauwen: €350 incl. nabehandeling

Deze techniek is goed toepasbaar bij de iets oudere dame wanneer de wenkbrauwen erg dun en licht zijn geworden. Ook bij het zeer warme en lichte huidtype is dit een goede keuze. In bijna alle gevallen is het verven van de wenkbrauwen na de behandeling verleden tijd. De wenkbrauwen hebben na genezing een zacht gepoederde uitstraling en zijn niet te opvallend alsof je met een wenkbrauwpoeder de wenkbrauw hebt getekend. Epileren is voortaan gemakkelijk, want de mooie vorm is al aangebracht. Voor het pigmenteren van wenkbrauwen gebruiken we nooit een strakke lijn maar creëren we met een speciale techniek een schaduw, waardoor een natuurlijke zachte wenkbrauw ontstaat. De wenkbrauw vormt immers het kader van het gezicht en zorgt voor expressie en uitdrukking

2. Microblading €365 incl. nabehandeling

Microblading wenkbrauwen houden in dat er handmatig met blades  pigmenthaartjes in de huid worden getekend met een speciaal techniekmesje tussen de eigen haartjes. Dit is de handmatige variant van de hairstroke techniek. Hierdoor zien de wenkbrauwen er mooier en natuurlijker uit. Deze techniek is te combineren met de powderbrows voor vollere wenkbrauwen.

3. Hairstrokes: €365 incl.nabehandeling

Combi Hairstroke/Ombre €395 incl.nabehandeling

Bij deze techniek wordt met een speciale naald het pigment als het ware haartjes in de huid getekend tussen de bestaande haartjes in. Hierdoor zien de wenkbrauwen er net even wat mooier en natuurlijker uit. Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Ook wanneer je helemaal geen wenkbrauwen (Alopecia Areata) of weinig haartjes hebt, is de hairstrokes techniek erg geschikt om zo een natuurlijk mogelijk resultaat te behalen. Deze haartjes zijn zo dun dat ze bijna niet van echte haartjes te onderscheiden zijn.

3. Ombre/ Powderbrows wenkbrauwen: €380 incl. nabehandeling

De wenkbrauwen worden in één kleur opgebracht, bij deze techniek zal de kleur zeker aanwezig zijn.
Eyeliners 
Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanent make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden aangepast en verfraaid. Bij de eyeliners wordt in een strakke lijn tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag geeft. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste proporties worden gebracht.

Altijd sprekende ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een uitgelopen oogpotlood of eyeliner.

Er is veel mogelijk, alles in overleg en alles aangepast aan uw wensen en je gezicht.

1. Eyeliner boven en onder €365.= incl. nabehandeling                                      Normale eyeliner voor zowel boven als onder €275.=
pmu-eye-32. Lashliner boven en onder €325.= incl. nabehandeling
Subtiel lijntje alleen in de wimperrand (ook voor de heren)
3. Zacht uitgeschaduwde eyeliner
Deze eyeliner is uitgeschaduwd, dit is voor degene die geen strakke lijn maar een zachtere uitdrukking willen.
4. Duo-tone eyeliner
Deze eyeliner is opgebouwd uit twee kleuren, direct boven het zwarte pigment wordt een tweede eyeliner geplaatst in de kleur die je wenst, vaak wordt dit gedaan in de kleur van de iris. Er zijn veel kleuren mogelijk zoals bruin, groen, blauw of paars.
5. Advanced eyeliner
Deze eyeliner is een extra brede eyeliner voor een meer expressieve blik.
5. Smokey eyes eyeliner (butterfly eyeliner)
Deze eyeliner wordt ook wel de butterfly eyeliner genoemd, het is een zwarte eyeliner aan de onderkant. Met een andere kleur bv bruin of paars wordt er een schaduw geplaatst tegen de zwarte eyeliner die aan de buitenkant donker is en verder naar het binnen steeds zachter en lichter van kleur wordt. Er zijn veel mogelijkheden hierin qua kleur maar ook qua dikte van de schaduw.
Lippen
Voor een mooie lipcontour bestaan er met permanente make-up veel mogelijkheden. Een cupidoboog die ongelijk is kan vaak weer gelijk gemaakt worden. Pigmentverlies in de liplijn of in de gehele lippen kan worden opgelost. Een natuurlijke kleur in de lippen of een tintje donkerder, zorgt ervoor dat de contour van de lippen weer duidelijker is en kan eventuele oneffenheden camoufleren zonder dat je er altijd opgemaakt uitziet.
1. Liplijn
Men kan met een liplijn alleen beperkt een voller of minder vol effect creëren. Onze voorkeur gaat uit naar een lipline die geschaduwd wordt of voor de Full-lips.
2. Geschaduwde liplijn
Hierbij wordt een liplijn gezet met een mooie contourschaduw die de lippen voller laten overkomen, hierbij heb je dus geen `harde’ liplijn maar loopt de lijn langzaam over in de eigen lipkleur.
3. Full lips
Hierbij worden de volledige lippen ingekleurd, heb je bijvoorbeeld pigmentverlies of bleke lippen dan kunnen wij hiermee je lippen voorzien van een prachtige natuurlijke teint. Nooit meer afdrukken van lipstick op de glazen, nooit meer uitlopers van de lipstick in de rimpeltjes rondom de mond en nooit meer verdwenen lipstick altijd je lippen in kleur.
Hazenlip
Bij een hazenlip bijvoorbeeld, wordt er al heel jong, met veel succes, geopereerd. Het kan echter gebeuren dat de bovenlip niet mooi van vorm wordt, vooral de cupidoboog, het ‘hartje’ van de lip, ontbreekt vaak of is niet symmetrisch. Door de nieuwste technieken en de mooie natuurlijke kleuren kan de bovenlip een mooie natuurlijke vorm krijgen. Bij vrouwen kan er ook gekozen worden voor een wat sprekendere kleur, alsof men lipstick opheeft.
Litteken
Na een operatie, waar dan ook op het lichaam, heelt de ene huid mooier dan de andere. In het geval van een gedepigmenteerde huid, een huid waar het pigment uit is verdwenen, is het toepassen van een medische pigmentatie een fantastische uitkomst! Het originele litteken blijft uiteraard aanwezig, maar door de juiste pigmentatie valt dit litteken veel minder op.Denk aan littekens van bijvoorbeeld:

– een val in de kinderjaren: vaak op de plaats van de wenkbrauw,
– na een facelift (achter de oren),
– na een borstverkleining (rondom tepel)
– na een hechting
– een diepere schaafwond, waarbij het pigment verstoord is
– brandwonden: een nieuwe lip kan gevormd worden, wenkbrauwen kunnen gesuggereerd worden, wimperhaartjes kunnen gesuggereerd worden enz.

Vitiligo
Bij het behandelen van vitiligo moet de vitiligo al drie jaar stabiel zijn of er moet sprake zijn van segmentaire vitiligo (een zijde van het lichaam). Er kunnen mooie resultaten worden bereikt. Voorafgaand aan de behandeling wordt uitgebreid met besproken wat de ‘voors’ en ‘tegens’ zijn.
– Vooral als er gedepigmenteerde huid op handen aanwezig is of het pigment op de tepelhof afwezig, kan er met medische pigmentatie mooie resultaten worden bereikt.
– Vitiligo is een auto-immuunziekte, waarbij het lichaam antistoffen maakt tegen het eigen pigment. Hoe donkerder de huid des te mooier de resultaten bij het camoufleren van de huidkleur.
Hoofdhaar
Haar dat ontbreekt op het hoofd is af te raden na te bootsen met medische pigmentatie, daar waar men kaal kan worden!  Achter op het hoofd, na bijvoorbeeld een haartransplantatie, ontstaat een litteken dat echter wel behandeld kan worden. Op dit deel wordt het hoofd immers nooit kaal. Wel moet men zich realiseren dat het helemaal kaalscheren dan nooit meer mogelijk is!
Alopecia Areata
Alopecia Areata is een auto-immuunziekte, maakt het lichaam antistoffen tegen de eigen haren: men wordt (plaatselijk) kaal.

– Medische pigmentatie/camouflage biedt hier uitstekende uitkomst: er kunnen weer wenkbrauwen gemaakt worden, met een zeer natuurlijk uitziende haistroke techniek!
– De wimperhaartjes kunnen gesuggereerd worden door een eyeliner, en nog mooier, een smudgy-eyeliner te plaatsen. Een smudgy-eyeliner is een eyeliner met een uitgeschaduwd effect. Zou men alleen een eyeliner plaatsen, wordt door de strakke lijn juist het gebrek aan haartjes duidelijker!

Boek nu een gratis intake! Contact

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in

 

Aanmelden!