Bruidsbehandelingen

bruid

Bij Beauty2Nature Instituut is het mogelijk om je geheel te laten verzorgen, voorafgaand en ook op de mooiste dag van je leven. Er stralend uitzien op jouw mooiste dag is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Die voorbereiding mag best iets speciaals zijn? Geniet op een ontspannen manier in een vertrouwde omgeving is prettig ter voorbereiding op je huwelijksdag!

Even niets te regelen en alleen maar even genieten! Ontspannen is het toverwoord! Stil staan bij het moment en even heerlijk wegdromen. Zowel voor bruid als voor bruidegom bieden wij mogelijkheden om op de huwelijksdag extra goed voor de dag te komen! Indien je samen met je a.s. partner of met je moeder, dochter, vriend of vriendin een speciaal moment wilt beleven is het ook mogelijk om een Duobehandeling te boeken. Samen genieten van een zeer uitgebreide behandeling, de sfeer en het moment voorafgaande op je trouwdag!

Ook je handen komen tijdens deze dag prominent in beeld te staan en mogen er dan ook zeker mooi verzorgd uitzien. Dit geld voor zowel bruid als bruidegom. Dit kan variëren van een manicurebehandeling tot een uitgebreide behandeling bij de nagelstyliste voor het plaatsen van gellak of gelnagels. Alle behandelingen zijn gegarandeerd stijlvol voor op je trouwdag!

Komen je voeten wellicht ook in beeld op uw mooiste dag? Laat dan bijvoorbeeld een pedicurebehandeling uitvoeren met mooie gellak of gelnagels aanbrengen desgewenst voorzien van een mooie french. Lang blijvend mooi en gegarandeerd zonder zorgen!

Mocht u nog vragen hebben neem dan geheel vrijblijvend Contact met ons op!

Het is ook leuk om een van de onderstaande bruids- en/of bruidegom treatments te boeken:

Bruidstreatment 2times €100,=                                                                                                                                                  Omvat een proefmake-up en huidverzorgingssetje en bruidsmake-up op de trouwdag a/huis (max.10KM/ anders kilometervergoeding)

Bruidstreatment 3times €175,=                                                                                                                                               Omvat een zeer complete en ontspannende gelaatsbehandeling, kopje koffie/thee, iets lekkers, een proef make-up, make-up op de trouwdag aan huis (max.10KM), een huidverzorgingssetje op de trouwdag.

Bruidstreatment 4times  €200,=                                                                                                                                             Omvat een zeer complete en ontspannende gelaatsbehandeling, kopje koffie/thee, iets lekkers, een proef make-up, make-up op de trouwdag aan huis (max.10KM), een huidverzorgingssetje op de trouwdag. met daaraan toegevoegd een uitgebreide Cosmetische handverzorging.

Bruidstreatment 5times €250,=                                                                                                                                              Omvat een zeer complete en ontspannende gelaatsbehandeling, kopje koffie/thee, iets lekkers, een proef make-up, make-up op de trouwdag aan huis (max.10KM), een huidverzorgingssetje op de trouwdag. met daaraan toegevoegd een uitgebreide Cosmetische handverzorging. inclusief een pedicurebehandeling met voetmassage en het lakken van de teennagels.

Bruidstreatments 6times €275.=                                                                                                                                             Omvat een zeer complete en ontspannende gelaatsbehandeling, kopje koffie/thee, iets lekkers, een proef make-up, make-up op de trouwdag aan huis (max.10KM), een huidverzorgingssetje op de trouwdag. met daaraan toegevoegd een uitgebreide Cosmetische handverzorging. inclusief een pedicurebehandeling met voetmassage en het lakken van de teennagels. inclusief gellak op de handen of voeten

Bruidegombehandeling €115,=                                                                                                                                 Ontspannende en zeer intensief reinigende Heren-gelaatsbehandeling die de huid laat stralen, LCN basis manicurebehandeling, For men huidverzorgingsset voor op de trouwdag

Duogezichtsbehandeling €175,=                                                                                                                                         Samen een ontspannende en zeer uitgebreide gezichtsbehandeling ondergaan ter voorbereiding op de mooiste dag van je leven

Nagelstyling French €95,=(nw.set)
Je bruidstreatment kan desgewenst ook uitgebreid worden met een LCN nagelstyling. Gegarandeerd succes op je allermooiste dag!

Feetstyling French €75,= (nw.set)
Ook je voeten verdienen aandacht en mogen er verzorgd uitzien. Je kunt gelnagels op de tenen aan laten te brengen voorzien van een mooie french.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in

 

Aanmelden!