Pedicure

voeten2
Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl wij dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten! Gedurende een mensen leven wordt namelijk gemiddeld 120.000km. afgelegd door uw voeten! Daarom is het ook logisch dat u voor uw voetverzorging naar een pedicure gaat.

Pedicurebehandeling incl. Gratis Voetmassage €43,=

Pedicure Luxe Incl. Voetscrub, Voetmassage en Voetpakking € 57,=

We hanteren momenteel een klantenstop op pedicure behandelingen! Excuses voor het ongemak. We verwijzen u graag door naar een van onze collega’s.
Heeft u vragen stel ze gerust via Contact

Wilde Pedique

lcn-pediqueIn ons instituut is het ook mogelijk om LCN gellak, LCN Wilde Pedique french en LCN Wilde Pedique teennagelcorrectie toe te passen. Deze behandeling bied u de mogelijkheid om zowel op gezonde als op schimmelnagels een gelnagel op te bouwen zodat een

beschadigde of kapotte nagel direct cosmetisch af is.
Ook voor schimmenagels geschikt doordat de gel een schimmeldodend component bevat.
De nagelopbouw kan er zowel natuurlijk als zeer creatief en kleurrijk uit zien d.m.v. het gebruik van diverse soorten en kleuren gel. Hierdoor is de Wilde Pedique teennagelcorrectie zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt.Tevens is deze gel zuurvrij en dus ook beter voor uw natuurlijke nagels. Vanaf €20,50. Bij behandeling van schimmelnagels dient u een geadviseerd LCN thuisproduct aan te schaffen.

ct-schimmelnagelsSchimmelnagel/kalknagel met Laserbehandeling vanaf €65,=
Ook is het mogelijk om schimmelnagels aan te pakken met laserbehandelingen bij onze Cosmetique Totale huidtherapeute! Deze allernieuwste behandeling om schimmelnagels aan te pakken is zeer goed te noemen. Ook heeft Beauty2Nature Instituut een aanvullend thuisproduct dat iedere dag gebruikt dient te worden tijdens deze behandeling.

Heeft u vragen stel ze gerust via Contact
Wij zijn aangesloten bij PROVOET

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in

 

Aanmelden!