15 november a.s. Huidtherapeute-dag!! Boek snel je gratis consult! Vergoeding zorgverzekeraar mogelijk!

De Medische Laser is ontwikkeld voor definitief ontharen, het verwijderen van rode en blauwe vaatjes, Pigmentvlekken, acne littekens, huidverjonging en huidverbetering. Veel van deze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar!

Boek nu uw gratis consult t.w.v.€35,=

Binnen ons bedrijf verzorgtLaserbehandeling gezicht Emie van Cosmetique Totale alle Laser-behandelingen met de Elos Laser. Onze HBO geschoolde huidtherapeute Emie verzorgd voor bovengenoemd bedrijf, bij ons maandelijks de Laserbehandelingen verzorgd. Zo weet je zeker dat je, altijd, volgens de wetgeving, door een correct opgeleide vakvrouw behandeld wordt.

De Medische Laser waar mee gewerkt wordt bezit de allernieuwste methode op het gebied van laserbehandelingen. Wij hebben bewust voor deze hoogwaardige techniek gekozen omdat hierbij de Laser energie wordt gecombineerd met een tweede energiebron (radiofrequentie) waardoor de behandeling veiliger en effectiever is dan de traditionele laser technieken. Het gaat bij ons namelijk wel om jouw huid!

De Medische Laser is ontwikkeld voor definitief ontharen, het verwijderen van rode en blauwe vaatjes, Pigmentvlekken, acne littekens, huidverjonging en huidverbetering.

Wat is Laser?

Laser “Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation” is een behandelmethode op basis van een bundel lichtenergie. De warmte hiervan wordt doelgericht in de huid gebruikt om bijvoorbeeld haarzakjes kapot te maken, gesprongen vaatjes op te ruimen en de huid te verjongen.

De meest recente ontwikkeling op het gebied van Laserbehandelingen is de Elos methode. De Elos combineert laserlicht met radiofrequentie om zo met lagere, veiligere energielevels nog betere resultaten te behalen.CT Ontharen

Waarom de Elos Laser methode:

  • Mogelijk op alle huidskleuren en haarkleuren;
  • Veilig op de meest gevoelige huidtypen;
  • Definitief ontharen van ook de blonde, grijze en vlassige haren;
  • Minder pijnlijk dan traditionele technieken;
  • Hoogwaardige medische behandelmethode met FDA keurmerk.

Wordt een laserbehandeling vergoed uit de zorgverzekering?

Cosmetique Totale wordt erkend door alle zorgverzekeraars. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Elos laser behandelingen worden daarom in de meeste gevallen gewoon vergoed vanuit de zorgverzekering.

Welke Elos Laser behandeling is geschikt voor mij?

Wanneer kom ik in aanmerking voor een Elos Laser behandeling voor ongewenste haargroei, rode en blauwe vaatjes, huidverbetering en huidverjonging? Hoe werkt een Elos laser behandeling precies en hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Ons advies. Maak een afspraak / neem Contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend consult bij een HBO Huidtherapeut. U krijgt gratis een huidanalyse en adviezen over wat het beste is om te doen voor uw huid. Ook kunt u gratis een proefpuls ervaren.

Ongewenste haargroei

De Elos Diode Laser rekent definitief af met ongewenste haargroei. Geen scheerirritatie en rode bultjes meer! Eindelijk een zachte en gladde huid, zonder donkere waas van stoppels. De behandeling is geschikt op alle huidskleuren en voor alle haarkleuren.

De Elos diode laser werkt op basis van twee energiebronnen, namelijk diode laserlicht en radiofrequentie. Hierdoor kunnen naast donkere haren, ook blonde, rode en grijze haren behandeld worden. Op de huid wordt een laagje gel aangebracht en hierop worden laserflitsen gezet. Elke laserflits vernietigt de haarzakjes in de actieve fase. Uit de kapot gemaakte haarzakjes groeit geen haar meer. Er zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 6 weken.

Rode en blauwe vaatjes

Laserbehandeling couperose

Resultaat verschilt per persoon

De Elos vaatlaser is zeer doeltreffend om middeldiepe rode en blauwe vaatjes te verwijderen op gezicht en lichaam. De rust keert terug in uw gezicht en kleine spatadertjes op de benen verdwijnen, waardoor de huid er gezonder uitziet.

De huid wordt gedesinfecteerd en krijgt een laagje verkoelende gel. Het gebied wordt systematisch bestempeld met warme lichtflitsen. Deze energie brandt de gesprongen vaatjes dicht, zodat zij niet meer zichtbaar zijn. Roodheid verdwijnt. Er zijn tussen de 3-5 behandelingen nodig, om de 4-6 weken.

Huidverbetering (eMatrix)

De eMatrix is perfect geschikt om (acne) littekens en grove poriën te verwijderen voor een gladde, egale huid. Daarnaast vervagen rimpels en lijntjes voor een strakkere, jongere huid.ematrix laser

De eMatrix technologie is het allernieuwste op het gebied van gefractioneerde laser therapie. In plaats van gefractioneerde laser energie werkt de methode op gefractioneerde radiofrequentie waardoor de hersteltijd korter is en de behandeling veiliger omdat u geen weken meer uit de zon hoeft te blijven.

Huidverjonging (fractionele laser)

De WRA laser is bij uitstek geschikt voor het verstrakken van gebieden op het lichaam. DeMatrix IR fractionele laser werkt intensief op het verminderen van diepe rimpels zoals de neuslippenplooi en bovenlip rimpels.

De WRA en Matrix IR lasers werken op basis van warmte energie. Per flits worden er onzichtbare kleine gaatjes in de huid gemaakt en deze zorgen ervoor de huid verstrakt en verjongt. Er zijn gemiddeld 5 behandelingen nodig, om de 6 weken.

Is de Elos laser veilig en effectief?

De Elos Laser bevat het meest strenge, Amerikaanse FDA keurmerk. Dit keurmerk bevestigt dat het apparaat én de behandelingen veilig en effectief zijn. Daarnaast wordt u bij Cosmetique Totale altijd geholpen door een HBO-geschoolde huidtherapeut (huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34), lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Controles en evaluaties bij de huidtherapeut zijn bij alle behandelingen altijd inbegrepen. Net zoals goede en nuttige adviezen, zodat u optimaal profiteert van het allerbeste resultaat.

Gratis consult

Laserbehandeling acneStart niet zomaar met een behandeling, maar laat u goed informeren door een HBO huidtherapeut. Zij weet precies welke behandeling voor uw hulpvraag het allerbeste is, kan u alles vertellen over de behandelmethode en geeft daarbij nuttige adviezen.

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult/ Contact 

U krijgt daarin een huidanalyse, adviezen over de beste behandeling en u kunt een gratis proefpuls ervaren.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in

 

Aanmelden!