Huidverbeterende behandelingen

Hieronder benoemen we de volgende behandelingen:

 1. Microderbrasie
 2. Passage Massage Bindweefselmassage Microdermabrasie
 3. Derma Peel Pro behandeling
 4. Fractional Needling
 5. Couperosebehandeling
 6. Mesobehandelingen
 7. Ultrasonebehandelingen                                                                   
 1. Microdermabrasie

Microdermabrasie ontdoet de huid van dode huidcellen en maakt haar glad en zacht, het zorgt voor een jeugdige en frisse uitstraling. Deze zogenaamde mechanische dieptepeeling,  is een geavanceerde techniek op het gebied van verfraaiing en verjonging van de gezichtshuid. Het verstevigt het bindweefsel en het stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Tevens wordt de productie van collageen en elastine bevorderd wat de huid glad doet aanvoelen en fris laat ogen.

In tegenstelling tot bepaalde chemische peelings en laserbehandelingen vereist microdermabrasie bijv. geen narcose, plaatselijke injecties of verdoving. Een donkere of zwarte huid, die niet geschikt is voor chemische peelings en laser behandeling, kan wel met microdermabrasie worden behandeld. Het is veel intensiever dan een scrub en veiliger dan een chemische peeling.

Toepassingen:
 – verwijderen van acné                                                                                               

–  Bij rokershuid                                                                                                             
– vervagen van littekens
– vervagen van hyperpigmentatie/verminderen
van ouderdomsvlekken
– vervagen van fijne lijntjes en ondiepe rimpels
– verminderen van striae (weinig efficiënt op
oudere striemen) i.c.m. Mesotherapie
– helder maken van een futloze en droge huid
– stimuleren van collageen en elastine
– kleiner maken van grove poriën
– stimuleren van de bloeddoorstroming
– verbeteren van de huidstofwisseling

Wat gebeurt er precies? Door middel van een apparaat wordt met kristallen in een vacuum de opperhuid verwijderd. Hierdoor verdwijnen dode huidcellen. Het is absoluut niet zo dat de huid extreme roodheid of schilfering vertoont na de behandeling. Integendeel, de huid ziet er stralend, fris en schoon uit. U kunt een behandeling doen of een kuur. In kuurvorm bereikt u altijd meer resultaat en bent u voordeliger uit!

Direct meer informatie over Microdermabrasie? Neem gerust geheel vrijblijvend Contact met ons op!

Microdermabrasie 90 min. €99,=


2.Pascaud Passage massage

Passage massage is een door Pascaud ontwikkelde bindweefselmassage techniek. Het is een zeer intensieve massagetechniek, dit wat overeenkomsten heeft met onder andere bindweefselmassage en lymfedrainage. De massagetechniek is echter geheel nieuw en uniek en is een noodzakelijke aanvulling in het Pascaud concept. Het vult de andere Pascaud methodes perfect aan.

 • Verbeteren van de doorbloeding van de huid
 • Opheffen van verklevingen in de huid
 • Minder spanningen in het gezicht
 • Stimuleren van bindweefsel waardoor de huid meer stevigheid opbouwt
 • Huidfuncties stimuleren
 • Verbeteren afvoer van afvalstoffen
 • Verbeteren van de huidconditie
 • Verbeteren huidteint.
3. Fractional Needling/ Derma Needling (fractional)(incl. gratis Microdermabrasie) en Medische laser behandeling Acne

Littekens, rode vlekjes en donkere plekken die zijn ontstaan na acne, kunnen aangepakt worden met de Derma Peel Pro behandeling, Fractional needling en een medische laser, namelijk de e-Matrix. De laser maakt kleine impacten in de huid die worden opgevuld met nieuw huidweefsel. Acnelittekens worden zo vanuit de bodem opgevuld en worden veel minder zichtbaar of verdwijnen zelfs. Ook zullen de rode vlekken en pigmentplekjes vervagen. Alleen in kuurvorm te boeken!

3. Derma Needling (fractional) (incl. gratis microdermabrasie) 1 zone €150,=, 2 zones €200,=

Medische Laser behandeling zie Laserbehandelingen

Vergoedingen door zorgverzekeraar

Wij werken met de natuurlijke producten, diverse behandelingen zijn mogelijk bij Beauty2Nature van manueel tot en met apparatuur.

Wij zijn allen opgeleide en gediplomeerde schoonheidsspecialisten, pedicure, nagelstyliste en/of therapeuten. Een acnebehandeling wordt in de meeste gevallen bij Beauty2Nature vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar/ per polis.

Direct meer informatie over Dermaneedling of Laserbehandeling? Neem gerust vrijblijvend Contact met ons op!


4. Derma Peel Pro Skeyndor

Deze behandeling is de eerste cosmeceutische behandeling in Europa, die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peeling behandelingen die gedaan worden in medische klinieken.
Dermapeel PRO is er in 2 varianten en combineert 5 peelingen:
-fysieke peeling
-mechanische peeling
-fruitzuurpeeling
-enzymatische peeling
-biologische peeling

Dermapeel PRO is een veilige en pijnloze methode die voor bijna elk huidtype geschikt is en zorgt voor een stralende huid. Er is direct resultaat zichtbaar. U heeft nergens last van, dit in tegenstelling tot andere peelingen.

Dermapeel PRO Skeyndor; geschikt voor de volgende huidtypen:
-de zeer verhoornde huid
-vette huid met een zeer grove porien
-de huid met tekenen van veroudering, fijne lijntjes
-huid met onzuiverheden
-huid met acne littekens

Advies
De frequentie van de Dermapeel PRO is afhankelijk van huidtype en de kwaliteit, en het is raadzaam om regelmatig sessies te volgen n.a.v. de conditie van de huid. Het is aanbevolen om 14 dagen tussen de sessies plannen.

De Dermapeel PRO is er in twee varianten.
Timeless €91,50: fijne lijntjes, grove poriën, oppervlakkige littekentjes (van bijv. acne), vale/doffe huid. Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Ideaal voor de behandeling van (expressie)lijntjes, rimpels en littekens. De huid wordt aangezet tot cel vernieuwing en ondersteunt het natuurlijke afschilferingsproces van de opperhuid. De huid wordt zichtbaar glad en jeugdiger.

Tijdens de rimpel bestrijdende behandeling wordt de werking van glycolzuur en melkzuur gecombineerd met huidvernieuwende werking voor het behandelen van middeldiepe rimpels met amandelzuur om de poriegrootte te verminderen.
– Brightness €91,50: pigment vlekjes, grauwe/vale huid. Tijdens deze behandeling wordt glycolzuur voor een diepgaande huidvernieuwende werking gecombineerd met citroenzuur en phytinezuur om oppervlakkige vlekken te verzachten en de huidskleur te egaliseren.

Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Deze teint verhelderende behandeling ondersteunt de afschilfering van dode huidcellen en reguleert de afgifte van melanine. De huid wordt glad, transparant en krijgt een egalere teint. Heeft u vragen neem gerust vrijblijvend Contact met ons op!


5. Mesotherapie: huidverjonging zonder naaldenmeso 3

De ouder wordende huid verliest collageen en elastine; en daarmee automatisch elasticiteit en vitaliteit. Mesotherapie, ook wel                       ‘No Needle Mesotherapy’ genoemd, is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert en de strijd aangaat met rimpeltjes en een slappe, doffe huid. Het grote voordeel van mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt. De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties. Werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging door rimpeltjes van binnenuit op te vullen, wat resulteert in een frissere, gezondere en strakkere huid. De resultaten zijn verbluffend*.

Mesotherapie is niets nieuws, het is een doeltreffende anti-aging methode die in kuurverband wordt toegepast. Beauty2Nature bied met de naaldloze mesotherapie, een revolutionair nieuwe methode die het gebruik van naalden volledig overbodig maakt! De techniek bestaat uit het behandelen van de huid met ultrasone trillingen die het huidweefsel stimuleren en de productie van het collageen verhogen, afvalstoffen kunnen beter afgevoerd worden. Deze afvalstoffen onttrekken vocht aan de huid dus na een behandeling kan de huid zelf weer vocht aannemen, de huid krijgt meso2daarmee al een voller uiterlijk.

Naaldloze mesotherapie zorgt echter niet alleen voor de afvoer van afvalstoffen, ook de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen krijgt een impuls. De huid wordt geactiveerd om dikker, steviger, elastischer en beter doorbloed te worden. Serums met vitamines, mineralen en hyaluron (waar de huid een tekort aan heeft gekregen) kunnen met naaldloze mesotherapie diep in de huid ingevoerd worden. Deze serums zijn belangrijk voor de opbouw en verzorging van cellen. Het resultaat is een betere kwaliteit van het bindweefsel, collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt.

Toepassingen:

– huidveroudering (anti-aging)
– een dubbele kin en wallen onder de ogen
– vermindering van pigmentvlekken
– vermindering van cellulitis (combinatiebeh. microdermabrasie €125,=)
– taille en armen (combinatiebeh. €125,=)

Wij adviseren, na een probleem- en huidanalyse wat voor u de meest optimale behandeling is. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk met Mesotherapieën:

MESOLIFT
Meso-cosmetische behandeling samengesteld om een langdurige “lifting” aan de huid te geven. Deze behandeling zorgt voor een meervoudige liftende werking op verschillende huidniveaus (mircro- en macrolifting) zonder ingrijpende ingrepen zoals cosmetische operatie.

MESOFILLER
Met deze methode van Skeyndor behandelt Beauty2Nature uw gezicht om rimpels en expressielijntjes te verzachten en de stevigheid van de huid van het gezicht, hals en decolleté te verbeteren, waardoor u er weer jonger uitziet zonder een cosmetische operatie of inspuiting.

MESOBRIGHT
Deze behandeling bij Beauty2Nature is er voor iedere huid om bepaalde zones lichter van toon te maken. De actieve bestanddelen brengen de kleur in evenwicht, verzachten de huidvlekken en stellen het naderhand opnieuw verschijnen uit.

Het verhoogde aan vitamine C activeert de natuurlijke bescherming en verstevigt de huid. Ook kan deze mesokuur aanbevolen worden voor een vale rokershuid of een vale huid na veel medicijngebruik.

De behandelingduur is 60 minuten €99,=
Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 6 tot 10 sessies aanbevolen.
(1 keer per week gedurende 10 weken)

Mesokuur 6 + 1 behandeling GRATIS  €594,=

Direct meer informatie over Mesotherapie? Neem gerust vrijblijvend Contact met ons op!


6. Coagulatietechniek

Met de speciale blend- of coagulatie techniek behandelen wij diverse huidoneffenheden. De behandeling is in te zetten bij couperose, pigmentvlekken, bloedblaasje, fibromen, spinneavis etc. De behandeling gaat snel is vrijwel pijnloos.  In veel  gevallen is de oneffenheid in één behandeling te verwijderen. In sommige gevallen moet er een extra behandeling uitgevoerd worden. Het voordeel is dat er direct korstvorming plaatsvind na de behandeling en het wondje vrijwel zonder littekens geneest. Signaleren we dat een blaasje, vlekje of bultje meer is dan een oneffenheid. In dat geval verwijzen wij u door naar de huisarts.

€49,95,= (15 min., incl.huidverzorgingsproduct voor snellere genezing thuis) Daarna per 10 minuten €25,=

Direct meer informatie over Coagulatietechniek? Neem vrijblijvend Contact met ons op!

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in

 

Aanmelden!