Gelaatsbehandelingen

Om duidelijk te krijgen wat uw wensen zijn, starten we uw eerste behandeling met een persoonlijk intakegesprek. Samen met u bespreken we uw huid, huidconditie, voeren we een huidanalyse uit en informeren we u over alles wat van belang is voor een goede behandeling. Dat leidt uiteindelijk tot een persoonlijk huidadvies met bijpassend merk, behandelingen en producten.

De diverse gelaatsbehandelingen worden dus ten alle tijde afgestemd op uw huidtype. Daarnaast behandelen wij acne- en bieden wij huid verbeterende- tot huidverjongende behandelingen aan zoals Bindweefselmassage/Lymphdrainage; Pascaud Passage Massage,  Laserbehandelingen, Microdermabrasie, Dermaneedling, Mesotherapie, Coagulatietechniek. U vind deze laatste 4 genoemden o.a. ook in het menu Specialistische behandelingen


Heeft u huidproblemen?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alvorens een behandeling of kuurbehandeling gestart wordt ondergaat u een kennismakingsbehandeling met intakegesprek en huidanalyse. Hierna hebben wij een optimaal beeld van uw huid en persoonlijke wensen en kan daarna een op maat gemaakt behandelplan opgesteld worden om zodoende uw huid ook daadwerkelijk te verbeteren. Graag persoonlijk contact hierover? Boek indien gewenst een gratis intake en stel uw vragen persoonlijk of via Contact of bel ons 06-27415263

Voor Acne behandelingen adviseren we u het item Acne te raadplegen onder het menu gelaatsbehandelingen. De behandelingen en prijzen van behandelingen zijn gevarieerd en hangt af van wat voor behandeling noodzakelijk is! Een beknopte prijslijst vind u onderaan deze pagina. Alleen na een zeer uitgebreide anamnese en intake gesprek en thuisverzorging is het mogelijk om uw huid het allerbeste te bieden dat nodig is en dat bied Beauty2Nature Instituut u; een compleet huidverzorgingspakket op maat!

Uiteraard kunt u bij Beauty2Nature Instituut ook kiezen voor een klassieke schoonheidsbehandeling. Onder andere d.m.v. de rustgevende en kalmerende huidverzorging van Annemarie Borlind , Pascaud, Skeyndor en Dado Sense. De behandelingen zijn zorgvuldig afgestemd op huidtype en huidprobleem en dit gegeven bied ook antwoord op welk merk het beste ingezet kan worden op uw huid. Ook deelbehandelingen zoals harsen, epileren etc. zijn mogelijk. In ons instituut is een uitgebreide prijslijst aanwezig om mee te nemen.


Hieronder volgt een beknopte opsomming van enkele van de vele mogelijkheden:

Annemarie Borlind gelaatsbehandelingen (45min.) vanaf €49,95

Annemarie Borlind Enzympeelingbehandeling (75 min.) €75.=

Dado Sense gelaatsbehandelingen (75min.) vanaf €75.=

Pascaud Passage Massage extra treatment €97,50

Pascaud Passage Massage aanvullende massage op uw bestaande behandeling €47,50


Annemarie Borlind BIO-Kruiden Peeling  85,=                           

Bij de wisseling van de seizoenen kan de huid wel een goede dieptereiniging (middels een kruidenpeeling), grondige oppepper gebruiken ! Gun je huid daarom een Bio kruidenpeeling (100 % natuurlijke kruidenpeeling)
Een ware oppepper voor een vermoeide, gestresste en verouderde huid !

Wij hebben regelmatig seizoensbehandelingen met gratis product. Informeer hier eens naar!

De producten kunnen een grote impact hebben op uw huid door de hoge percentages aan actieve werkstoffen. Het beste voor uw huid is om ook thuisproducten te gebruiken om de resultaten van de behandelingen langer te behouden. Deze samenwerking tussen u als klant en ons als specialist is zeer belangrijk, want deze versterkt,versneld en behoud de zichtbare resultaten langer. Alleen dan is behandeling mogelijk.


Acneacne-behandeling1-300x200

is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen acne. Je kunt er last van hebben op het gezicht (vulgaris) maar ook elders op het lichaam of in de lichaamsplooien (ectopica/ Hidradenitis suppurativa). Acne komt het meest voor bij jongeren rond de puberteit maar er bestaan ook vormen die ontstaan op latere leeftijd (acne tarda). Een hele heftige vorm van Acne (conglobata) kan zorgen voor diepe littekens. Bijna iedereen heeft wel eens een lichte vorm van acne gehad en kan zich goed voorstellen hoe cosmetisch storend het is. Zie ook Acne

Oorzaken acne

Acne kan veroorzaakt worden door genetische factoren, hormonale factoren, psychologische stress, omgevingsfactoren, afsluitende cosmetica en/of druk op de huid. Soms kan de oorzaak worden aangepakt maar vaak is dit onvoldoende of kan er geen precieze oorzaak worden achterhaald.

Vaak zijn het meerdere factoren die een rol spelen bij het ontstaan van acne. De talgklieren maken meer talg aan dan normaal waardoor de huid vet aanvoelt en de poriën verstopt raken. De huid is daarnaast vaak verdikt doordat de dode huidcellen niet goed kunnen afschilferen. Als een porie verstopt raakt maar er wordt wel steeds nieuw talg geproduceerd, dan knapt de porie van binnen stuk en kunnen er bacteriën bij komen. Dit leidt tot een rode, pijnlijke ontsteking.

Acne behandeling

Om Acne zo goed mogelijk te behandelen, vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatst waarbij de huidtherapeut bekijkt van welk type acne er sprake is. Zij stelt voor u een persoonlijk behandelplan op en bespreekt met u welke behandeling het meest geschikt is. De acne behandelingen van Cosmetique Totale zijn gericht op de twee hoofdoorzaken van acne: de verdikte huid en de verstoppingen. Een ander vervelend probleem zijn de littekens. Deze kunnen aangepakt worden met een speciale e-Matrix-behandeling. Hieronder vindt u een kort overzicht van de verschillende behandelingen:

Acnebehandeling Clean €85,= 

Acnebehandeling fruitzuren €85.=                                                                             De specialist reinigt de huid met hoogwaardige reinigingsproducten en verwijdert de onzuiverheden met behulp van een speciale techniek. Er worden adviezen gegeven om de huid zo goed mogelijk te verzorgen.

Heeft u vragen? Neem gerust Contact met ons op!


Huidtherapeutische fruitzuurpeeling Een chemische zoals de TCA, fruitzuurpeeling, Jesnner zorgen voor een diepe reiniging van de poriën. Ook versnelt het het afschilferingsproces van de huid. Het voorkomt daarnaast het ontstaan van nieuwe verstoppingen.ct-medische-laser

DermaNeedling en Medische laser behandeling                                                                                                Acne littekens, rode vlekjes en donkere plekken die zijn ontstaan na acne, kunnen aangepakt worden met de Derma Peel Pro behandeling, Fractional needling en een medische laser, namelijk de e-Matrix. De laser maakt kleine impacten in de huid die worden opgevuld met nieuw huidweefsel. Acnelittekens worden zo vanuit de bodem opgevuld en worden veel minder zichtbaar of verdwijnen zelfs. Ook zullen de rode vlekken en pigmentplekjes vervagen. Zie ook Laserbehandelingen en Specialistische behandelingen

Vergoedingen door zorgverzekeraar

Omdat wij werken met de juiste producten, behandelingen en nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Een acnebehandeling wordt in de meeste gevallen daarom ook vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis.


DermaPeel Pro skeyndor-1

Deze behandeling is de eerste cosmeceutische behandeling in Europa, die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peeling behandelingen die gedaan worden in medische klinieken.
Dermapeel PRO is er in 2 varianten en combineert 5 peelingen:
-fysieke peeling
-mechanische peeling
-fruitzuurpeeling
-enzymatische peeling
-biologische peeling

Dermapeel PRO is een veilige en pijnloze methode die voor bijna elk huidtype geschikt is en zorgt voor een stralende huid. Er is direct resultaat zichtbaar. U heeft nergens last van, dit in tegenstelling tot andere peelingen.

Dermapeel PRO Skeyndor; geschikt voor de volgende huidtypen:
-de zeer verhoornde huid
-vette huid met een zeer grove porien
-de huid met tekenen van veroudering, fijne lijntjes
-huid met onzuiverheden
-huid met acne littekens

Advies
De frequentie van de Dermapeel PRO is afhankelijk van huidtype en de kwaliteit, en het is raadzaam om regelmatig sessies te volgen n.a.v. de conditie van de huid. Het is aanbevolen om 14 dagen tussen de sessies plannen.

De Dermapeel PRO is er in twee varianten.
Timeless €91,50: fijne lijntjes, grove poriën, oppervlakkige littekentjes (van bijv. acne), vale/doffe huid. Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Ideaal voor de behandeling van (expressie)lijntjes, rimpels en littekens. De huid wordt aangezet tot cel vernieuwing en ondersteunt het natuurlijke afschilferingsproces van de opperhuid. De huid wordt zichtbaar glad en jeugdiger.

Tijdens de rimpel bestrijdende behandeling wordt de werking van glycolzuur en melkzuur gecombineerd met huidvernieuwende werking voor het behandelen van middeldiepe rimpels met amandelzuur om de poriegrootte te verminderen.
– Brightness €91.50: pigment vlekjes, grauwe/vale huid. Tijdens deze behandeling wordt glycolzuur voor een diepgaande huidvernieuwende werking gecombineerd met citroenzuur en phytinezuur om oppervlakkige vlekken te verzachten en de huidskleur te egaliseren.

Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Deze teint verhelderende behandeling ondersteunt de afschilfering van dode huidcellen en reguleert de afgifte van melanine. De huid wordt glad, transparant en krijgt een egalere teint. Neem gerust Contact met ons op! Zie ook Specialistische behandelingen


Fractional Needling  75 min. €156.50                                                 incl. gratis microdermabrasie
Bij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt Hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierende rimpels in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd. Een behandeling met Fractional Needling en geeft direct resultaat. Deze methode is zeer geschikt om bijvoorbeeld de rimpels rond de mond aan te pakken of rond de ogen. De resultaten zijn direct zichtbaar.
De oplossing voor littekens
Met Fractional Needling worden ook spectaculaire resultaten geboekt bij het behandelen van stug en slecht doorbloed littekenweefsel. De honderden minuscule gaatjes van de Fractional Needle vullen zich meestal direct met bloed. Hierdoor ontstaan nieuwe haarvaten en poriën, en versoepelt het litteken. De huid maakt ook vaak nieuw pigment aan waardoor de typische littekenkleur verdwijnt. Ook hier helpt Hyaluronzuur bij het herstellen van het natuurlijk herstelvermogen van uw huid. Zie ook Specialistische behandelingen


microdermabrasie-5Microdermabrasiebehandelingen 90 min. €99,=
Deze behandelingen zijn uitermate geschikt om een huidverbeterend en verjongend effect te verkrijgen.Na de 1e behandeling ziet u al een mooi resultaat! Geschikt voor de behandeling van Acne of door Acne veroorzaakte littekens, Oppervlakkige Littekens, Grove huidstructuur/poriën, Pigmentvlekken, Rimpeltjes, Fijne huidplooitjes, Verslapte huid en zwangerschapsstriemen.
Bij herhaald gebruik verbeterd de algehele aanblik van de huid opmerkelijk. De in de behandelingsproducten aanwezige werkstoffen kunnen dieper in de huidstructuur doordringen en activeren het natuurlijke regeneratieproces, stimuleren de celregeneratie en verbeteren de huidstructuur opmerkelijk. Zie ook Specialistische behandelingen


Cosmetique Totale Ematrix behandeling

De natuurlijke botoxvervanger! In onze salon word deze behandeling uitgevoerd door de Cosmetique Totale huidtherapeute. De behandeling heeft alles op medisch en cosmetisch gebied in huis om uw huid weer jong, fris en strak te maken. HBO-huidtherapeuten behandelen o.a met de nieuwe eMatrix methode. Deze laserbehandeling is ook geschikt voor de donkere huidtypes.                                                         Tijdens kuurbehandelingen zijn thuis producten behorende hierbij verplicht om zodoende uw huid goed te verzorgen en te beschermen.

Zie ook  Laserbehandelingen


emrico_productions_b2n_8Skeyndor Mesotherapie €115.=
Terug gaan in de tijd… dat klinkt als science fiction. Mesoscience van Skeyndor is zéker geen science fiction maar werkelijkheid. Bij iedereen gaat na verloop van tijd de huid verouderen. Mesotherapie wordt ingezet wanneer er rimpels of fijne lijntjes ontstaan door het verlies van de elasticiteit van een ouder wordende huid.

Geef je huid en jezelf weer dat jeugdige uiterlijk! De Mesoscience techniek is bekroond met de nobelprijs voor de scheikunde.
Dankzij de combinatie van innovatieve producten en de Mesoscience by Skeyndor bereiken wij zonder gebruik van naalden, resultaten die u versteld doen staan!
skeyndor-3Mesofiller 60 min € 115.=
Mesocosmetische behandeling om rimpels en expressielijntjes te verzachten en de stevigheid van de huid van het gelaat, hals en decolleté te verbeteren.
Ideaal voor de verouderde huid veroorzaakt door zon of leeftijd.
Mesolift 60 min € 115.=
Mesolift is een mesocosmetische behandeling ontworpen om een langdurige “lifting” aan de huid te geven.
Mesobright 60 min € 115.=
Een behandeling voor elke huid om de zones met hyperpigmentatie lichter van toon te maken.
De actieve bestanddelen maken de kleur eenvormiger en de pigmentatie zones minder duidelijk en zorgen ervoor dat ze later minder snel naar voren komen.
Het hoge vitamine C gehalte stimuleert de synthese van collageen, activeert de natuurlijke afweermiddelen en bevordert de strakheid van de huid.
Het product maakt het gelaat helderder en geeft u een gelijknamige en stralendere huid.
Voor het beste resultaat adviseren wij de mesoscience behandelingen in kuurverband ( circa 8-10 behandelingen).

Mesokuur van 6 + 1 behandeling GRATIS €690,= (max.10 behandelingen, 1 behandeling per week)

Zie ook Specialistische behandelingen


TIP:Heeft u minder geld te besteden kies dan altijd eerst voor een goede thuisverzorging en laat u daar over adviseren door een expert. Een gediplomeerd schoonheidsspecialist bezit de kennis om u professioneel te adviseren alvorens u start met behandelingen in de salon. Uw huid willen verbeteren zonder een goede thuisverzorging is niet optimaal haalbaar! Uw tanden poetst u per slot van rekening ook niet maar 2x per jaar als u bij de tandarts bent. Ook dan moet u elke dag uw tanden poetsen om uw gebit goed te houden. De juiste thuisverzorging ondersteunt altijd salonbehandelingen en houd het behaalde resultaat veel langer vast! Boek voor een goed advies van uw huidverzorging een gratis intake met huidanalyse!
Neem voor meer informatie en/of prijzen contact op per E-mail: Contact of telefoon: 06-27415263

Disclaimer Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Gebruik daarom de juiste producten en volg het  Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon. Dan krijgt u altijd een passend advies!

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in

 

Aanmelden!