Energetix Magneetsieraden

Webshop: http://www.beauty2nature.energetix.tv

Sieraden met een knipoog naar gezondheid!

Komen de klachten, in de afbeelding beschreven, u bekend voor?

Dan kan het goed zijn dat magneetsieraden u kunnen helpen de klachten te verminderen of zelfs te doen verdwijnen! Vaak worden magneetsieraden onterecht als zweverig bestempeld. Niets is echter minder waar daar het in werkt op de doorbloeding waardoor uw lichaam betere gaat functioneren. Er wordt al meer dan 50 jaar onderzoek gedaan in ziekenhuizen met magneten. Door onze ervaring weten wij inmiddels dat bij enorm veel mensen het dragen van magneetsieraden, magneetzolen of andere magneet artikelen van Energetix een zeer positieve bijdrage leveren aan het leven van alledag! Door onder andere Wifi, PC, GSM etc. staan wij vaak bloot aan negatieve invloeden die van invloed zijn op onze doorbloeding. Door dit gegeven gaan de cellen in ons bloed zich anders voortbewegen waardoor de functies van de cellen zoals het vervoeren van zuurstof, voedingstoffen en afvalstoffen niet goed meer kunnen worden uitgevoerd. Een en ander is ook microscopisch vast te leggen! Daardoor kunnen klachten zoals hierboven beschreven ontstaan. Magneten kunnen ons lichaam positief beïnvloeden en dit is direct te ervaren tijdens een intake. Het dragen van magneten kan geen kwaad echter mensen met een pacemaker wordt door ons geadviseerd de sieraden niet te dragen. De sieraden zijn gemaakt van edelmetaal en blijven mooi.

Heeft u rugklachten, hoofdpijn, pijnklachten in algemeen, reuma, Artritis, ADHD, concentratie, overgangsklachten, depressie, stress, slapeloosheid, nervositeit, allergieën, gewrichtspijn, transpiratie, darmklachten, etc. Informeer dan eens naar Energetix Magneetsieraden.

Ook voor kinderen en dieren

Ook voor kinderen en dieren zijn diverse artikelen verkrijgbaar en er is een uitgebreid wellness assortiment!

Kunt u geen sieraden dragen i.v.m. bijv. uw werk; dan is het ook mogelijk o.a. om inlegzolen, rug kussen of ander artikel aan te schaffen.

Of neem een kijkje in onze webshop: http://www.beauty2nature.energetix.tv

Of bel voor een gratis intake of workshop via Contact

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in

 

Aanmelden!