Blog

BELANGRIJKE UPDATE
ACNE THERAPIE BEHANDELINGEN gaan tijdens een eventuele lockdown gewoon door!

Acne therapie zijn gespecialiseerde en medische behandelingen waarvoor onze salon en onze huidtherapeutes een AGB registratie heeft/hebben zodat de klant deze behandeling kan declareren bij de zorgverzekeraar.

Om deze AGB registratie in bezit te krijgen hebben wij gespecialiseerde opleidingen gevolgd waarvoor we iedere 3 jaar worden bijgeschoold.

Iedere gemeente bepaalt zelf de handhaving van de huidige coronaregels.
Nadat we contact hebben gezocht met de ANBOS en de gemeente is er meer duidelijkheid gekomen en hebben we toestemming van de gemeente gekregen om de medisch noodzakelijke huidbehandelingen acne uit te mogen voeren.

SPECIALE DAGEN GEPLAND:

 
Onze huidtherapeute voert medische laserbehandelingen uit omdat zijn Je kunt bij haar terecht voor behandeling van huidproblemen, Acne, Overbeharing, Schimmelnagelbehandeling, etc.
-20 juli Cosmetique Totale dag (Boek  nu uw gratis intake/ vergoeding zorgverzekeraar mogelijk) Wees echter tijdig met boeken!

 14- daagse Boostbox voor €20,=

Nog meer Aanbiedingen

Permanent Make-Up

cadeaubon voor Permanent Make-Up Wenkbrauwen, Eyeliners of lippen

Is uw huid toe aan iets extra’s?

Schaf dan nu een 7-daagse ampullen kuur aan en geniet thuis van deze powertreatment.

Schaf een cadeaubon aan voor een van de volgende Skeyndor kuurbehandelingen:

Derma Peel Pro, PowerC, Global Lift of Power Hyaluronic kuur. Bij boeking van een kuurbehandeling van 6 krijgt u 1 behandeling geheel gratis!

Alle reinigers van Skeyndor ontvangt u kassa voordeel!

Weet u dat wij u gratis adviseren over thuisverzorging?  ContactCadeautip!!

Geef eens een Beauty2Nature Cadeaubon!!                   

Ook leuk om aan uw personeel cadeau te geven!

www.beauty2nature.nl/home
Tel. 06 27415263 Contact


 
Volgt u ons ook al op Facebook?

Beauty2Nature op Facebook


2021 was voor de gehele beautybranche een ontzettend zwaar jaar. Wederom lockdowns die vele maanden inhielden. Verplicht gesloten moeten zijn van de overheid en geen financiële ondersteuning was ontzettend zwaar. Gelukkig is dat voorbij en laten we hopen dat dit ook zo blijft want 2021 heeft ontzettend veel met ons gedaan als mens en als ondernemer. Vol goede moed werd er uitgekeken naar 2022. Laten we hopen dat deze periode voorgoed achter ons en hopelijk gaat het goed gaat met alle mensen die iemand verloren zijn aan dit vreselijke Corona virus of de gevolgen ervan overwinnen. Gelukkig zijn er tijdens de Corona lockdowns ook cursussen gevolgd en in de Permanent make-Up uitgebreid met een geweldig nieuwe Permanent Make-Up apparaat. Ook werd het pakket van Permanent Make-Up (PMU) technieken uitgebreid. Een heel mooi creatief vak waarin voor Beauty2Nature altijd voorop staat om een zo natuurlijk mogelijke PMU te zetten.
2020 een bijzonder jaar voor iedereen op de wereld. Het Corona Virus heeft ons allen in de ban gehad. Er waren 2 lockdowns voor de schoonheidsbranche en dat gaf zorgen. Gelukkig waren de klanten van Beauty2Nature trouw en Corona dwong tot omschakeling van werken. Bedenken van acties maar het bracht ook een andere instelling en een andere denk wijze. Begin 2021 zitten we nog steeds in een lockdown die ook nog verlengd werd. Het baart iedere ondernemer zorgen want, door de overheid een lockdown opgelegd krijgen en geen enkele financiële ondersteuning krijgen valt niet mee. Ook in 2021 zullen we net als in 2020 onze schouders eronder blijven zetten.
2020 over het algemeen dus een bijzonder jaar. Een jaar waarin nieuwe behandelingen werden toegevoegd maar ook wederom nieuwe apparatuur die we hopelijk in 2021 in kunnen gaan zetten om jou als klant het mooiste te kunnen bieden dat ook veilig is en een natuurlijk mooi resultaat geeft. Ook de permanent make up werd weer uitgebreid. informeer eens naar deze mooie techniek die je natuurlijk uitstraling nog meer een mooier naar voren haalt. en het mooie; die uistraling is er al direct bij het opstaan, of als je gaat zwemmen of een dagje sauna. Een stralend uiterlijk 24/7.
2021 een nieuw jaar waarin we hopen dat Corona onder controle komt en we weer een wat normaler leven kunnen gaan krijgen. Tot die tijd zijn we er voor je en bezorgen we je producten aan huis. We doen online gezichtsbehandelingen, online huid advies en staan we je bij met alles waar je tegen aan loopt.
Ga je met ons mee 2021 in!
——————————————————————————————————————
2019 bracht ons groei, meer inzicht, nog meer kennis door cursussen; met name op het gebied van permanent make up, nieuwe apparatuur en een plek op de plaats om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Er werden een aantal veranderingen door gevoerd die voor u als klant alleen nog maar beter zullen zijn. 2020 groeien wij verder voor u en zullen we nog meer een op een service bieden. Zullen we weer workshops (Make-up, manicure, Tienerhuid en nu?, Energetix etc.) aan gaan bieden max. 6 personen
Maaike Meistrok kwam na 3 jaar stage in dienst. Maaike is op woensdag en Donderdag bij Beauty2Nature aanwezig. Zij bezit vele kwaliteiten die er voor zullen zorgen dat het u aan niets ontbreekt! U kunt bij Maaike terecht voor gezichtsbehandelingen, Deelbehandelingen (          zoals o.a. harsen, epileren), Massages, Manicure en Gellak behandelingen. 
Wij zijn blij met Maaike. Velen van u kennen haar al of hebben al een behandeling ondergaan! Boek snel een van de vele behandelingen bij haar!
Cosmetique Totale neemt gedupeerden van Just Wellness onder haar hoede! Bent u gedupeerde van Just Welness? Meld u dan bij ons!
Maaike, Laura en Jolanda ontvangen u graag in de knusse salon die Beauty2Nature voor u zal zijn.
2018 bracht ons o.a.:
-Een hele bijzondere verhuizing die ik, als eigenaresse, niet echt meer aan zag komen vanwege de verandering van vestigingsplaats. En er werd zelfs 2 maal verhuisd. Eerst Privé en daarna zakelijk. Een nieuwe tijd voor Beauty2Nature brak hier mee aan.                                                                                                           -Op 29 september werd de opening gevierd van de nieuwe locatie en het feit dat Beauty2Nature op 1 oktober 12 jaar bestond werd daarin mee genomen. Een waar feestje met leuke aanbiedingen en enorm druk bezocht door alle lieve bestaande en nieuwe klanten. Enorm veel cadeaus , kaarten, gelukwensen etc. Heel erg bijzonder om mee te maken voor ons allemaal. We hebben het als een heel warm bad ervaren. Ook kwamen er veel mensen uit de buurt een kijkje nemen. Een hele gezellige dag die in het boekje genoteerd kan worden. -Permanent Make-Up werd verder uitgebreid                                                         – Het Spaanse merk Skeyndor werd wederom verder uitgebouwd!
-Laserbehandelingen werden uitgebreid
-Skeyndor verder werd weer uitgebreid met nog meer seizoensbehandelingen met Gratis producten voor u als klant
-Annemarie Borlind kwam nog meer in de bekendheid en het merk werd nog meer uitgebreid.
-Fantastische trainingen en cursussen werden gevolgd
-Ook dit jaar werd er nieuwe apparatuur werd aangeschaft
-3 geweldige stagiaires; Maaike, Manon en Isabelle; die zich fantastisch ontwikkelden waar ik, zoals ieder jaar weer bijzonder trots op ben. Isabelle gaat dit jaar ergens anders stage lopen en Manon heeft een baan gevonden. Inge komt aankomend jaar stage lopen op de donderdag en we kijken er naar uit om haar te gaan begeleiden. Ik ben dankbaar voor alle steun die ik ook dit jaar weer kreeg van hen m.i. bijzonder mijn eigen man
-Hard gewerkt werd naar een nieuwe toekomst voor Beauty2Nature
-Ik zeg voor u alleen een GELUKKIG 2019. En ik zeg op naar het 1e jaar in Waalwijk!

We willen u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en interesse in ons bedrijf. We wensen u allen een zeer mooi, gezond, gelukkig, succesvol en vooral stralend 2019.


2017 was voor Beauty2Nature Instituut een jaar van ontwikkeling. Zowel innerlijk als zakelijk is er veel op de schop genomen om u als klant nog beter van dienst te zijn. Onze ontwikkeling wordt in 2018 nog verder uitgebreid. Op deze manier kunnen we u als klant nog beter van dienst zijn om u nog meer te laten stralen en nog mooier door het leven te laten gaan met bijv. o.a. green glamour, permanent make-up, nieuwe behandelingen en nieuwe technologieën; iets wat we eigenlijk al 11 jaar doen en ook steeds meer mensen in de thuisbasis toepassen. Maar zeker ook mede dank zij u konden wij nog meer voor u betekenen en uw huid. We hebben daardoor mooie vernieuwingen mogelijk kunnen maken. We zijn u daar allen heel erg dankbaar voor. Alle lieve kaartjes en cadeautjes. Het heeft ons echt geraakt. Wij zeggen daarom dank voor uw waardering. Het maakt ons werk mede zo mooi. We zien 2018 graag met zeer veel vertrouwen tegemoed en we zien u in het nieuwe jaar graag nog mooier en stralender de deur uit gaan. 2018 wordt speciaal; want het wordt een bijzonder jaar voor Beauty2Nature en daarmee ook voor u als klant. We gaan in 2018 lekker verder met nog meer ontwikkelingen en nog een 3e maal verhuizen en wel, geheel onverwachts, naar een zakelijk woon pand in Waalwijk. Op ons nieuwe adres kunnen we alle reeds vertrouwde behandelingen uit blijven voeren en verder uitbreiden om u als klant een compacter en nog betere behandel mogelijkheid aan te bieden in dezelfde vertrouwde warme sfeer met een nieuw tintje. Iedere maand zal er dan ook net als in het afgelopen jaar een behandeling met gratis product zijn zodat u thuis uw huidverzorging goed voort kunt zetten en daarmee jet behaalde resultaat langer vast kunt houden.

Gaat u met ons mee ontdekken en nog mooier worden in 2018?
We wensen u een prachtig en stralend nieuw jaar toe.

2017 bracht ons o.a.:
-De uitgebreidere versie van het medische merk Dado Sens (productdochter van Annemarie Borlind)
-Laserbehandelingen werden uitgebreid met tattoo verwijdering en nieuwe laserapparatuur
-Skeyndor verder werd uitgebreid met seizoensbehandelingen
-Annemarie Borlind ontwikkelde mooie innovaties, bracht green glamour meer in de bekendheid en het merk werd nog meer uitgebreid.
-Opleiding Permanent Make-Up werd gevolgd en succesvol behaald
-Fantastische trainingen en cursussen werden gevolgd
-Care coach Marja kwam in ons leven en bracht veel goeds voor iedereen
-Div. Toppers van behandelingen passeerden de revue
-Nieuwe apparatuur werd aangeschaft
-3 geweldige stagiaires die zich fantastisch ontwikkelden tot meer en meer vakvrouwen waar ik bijzonder trots op ben.
-Ik dankbaar ben voor alle steun die ik ook dit jaar weer kreeg van hen m.i. bijzonder mijn eigen man
-Hard gewerkt werd naar een nieuwe toekomst voor Beauty2Nature
-De zoektocht naar een nieuw woon- en bedrijfspand voor 2018 werd volbracht en geheel niet verwacht werd deze in Waalwijk gevonden
-Zowel innerlijk als zakelijk meer groei werd bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in

 

Aanmelden!